2011. március 28., hétfő

CTEK SWEDEN AB


A CTEK SWEDEN AB egyedülálló, csúcstechnológiás akkumulátortöltő és karbantartó készülékeket tervez és fejleszt, melyek különleges megoldást nyújtanak minden ólomsavas akkumulátorhoz akár személyes, akár professzionális felhasználásra.

Az akkumulátorok és az elektronika professzionális ismerete a sarokköve a CTEK üzleti sikerének. Ez a szaktudás tette lehetővé egy teljesen új kategóriájú akkumulátortöltő kifejlesztését. A CTEK akkumulátortöltők nem csupán az akkumulátor gondozásra nyújtanak professzionális megoldást, hanem felismerték a felhasználók megújuló igényeit is.

Biztonság, egyszerűség és rugalmasság, ezek a kulcsszavak, amelyeknek minden CTEK akkumulátortöltő és karbantartó készülék megfelel.
A kezdetek óta csaknem 3 millió töltőt adtak el, 60 országban, minden kontinensen.
A CTEK megbízható OEM beszállítója a világ számos rangos autó- és motorgyártójának.

A CTEK 1997-ben alakult a CREATOR Teknisk Utvecklig AB leányvállalataként.
Az akkumulátor szaktudás 1992-ben kezdődött, mikor egy vezető akkumulátorgyártó cég a CREATORT bízta meg kutatás-fejlesztéssel, így született meg a CTEK akkumulátortöltő és karbantartó készülék, mely professzionális válasz a megújult akkumulátorgondozásra, a megnövekedett akkumulátor felhasználásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése